2018 erken rezervasyon

2018 Erken Rezervasyon Fırsatları tatil.com

Seyahat Rehberi

2018 erken rezervasyon
Tatil.com erken rezervasyon otelleri 2018 yılında da tatilcilere %50’ye varan indirim fırsatları sunuyor. Peşin fiyatına 9 taksit imkanı ve kesintisiz iptal güvencesiyle indirimli ve avantajlı tatilin tadını Tatil.com ile çıkarabilirsiniz.
Erken Rezervasyon

Erken rezervasyon, yaz tatili sezonu daha başlamadan önce indirimli fiyat ve kredi kartına taksit fırsatlarıyla yapılan otel rezervasyonlarıdır. Genel olarak her yılın Kasım ayından itibaren başlayan Tatil.com erken rezervasyon fırsatlarından otel fiyatlarında %50’ye kadar varabilen indirimlerle faydalanabilirsiniz. Erken rezervasyon dönemine özel sunulan en ucuz otel fiyatları arasından size en uygun oteli seçerek Tatil.com ile kolayca online rezervasyon yapabilirsiniz. Aynı zamanda kredi kartıyla vade farkı ödemeksizin peşin fiyatına 9 taksit gibi ödeme kolaylıklarından da yararlanabilirsiniz. Ayrıca Tatil.com tarafından tatilseverlerin tatilini garanti altına alması için sunulan iptal güvence paketini de kullanabilirsiniz.

Erken rezervasyon nedir?
Yaz tatili için sezonun başlama tarihinden önce yapılan rezervasyonlar erken rezervasyon dönemine girer. Bu dönemde yapılan rezervasyonlarda, erken rezervasyon indirimi uygulanır. Genellikle bu indirimler %50’ye varan ve taksit imkanları sunarak ödeme konusunda oldukça kolaylık sağlayan indirimlerdir. Tatil.com da, her sene bu erken rezervasyon döneminde taksitli ve indirimli fiyat seçenekleriyle online rezervasyon kampanyaları sunar. Bu kampanyaların detaylarına erken rezervasyon 2018 otelleri sayfamızdan ulaşabilir, indirim ve kolay ödeme imkanları sunan otel ve tesislerimize göz atabilir, hızlı ve güvenli online rezervasyon imkanıyla yerinizi önceden ayırtabilirsiniz.

Neden erken rezervasyon yaptırmalıyım?
Ülkemizdeki oteller dinamik fiyatlama sistemiyle fiyatlandırma yapmaktadır. Yani, aynı uçak bileti fiyatlarında olduğu gibi otelde de doluluk oranı arttıkça fiyatlar artmaktadır. Erken rezervasyon döneminde ise böyle bir durum söz konusu değildir. Oteller hali hazırda boş olduğu için, fiyatlandırma minimum seviyeden başlar. Üstelik üzerine ekstra indirim oranları da eklenir. Öte yandan, Erken Rezervasyon döneminde yapılan rezervasyonlarda müsaitlik sorunu da yaşanmaz. Ayrıca en önemlisi, tatil.com’un sunduğu iptal güvence paketi ile rezervasyonunuzu garanti altına alabilirsiniz. Yani, planlarınızda değişiklik olur da rezervasyonunuzu iptal etmek zorunda kalırsanız, hiçbir zorluk yaşamadan bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. İptal güvence paketi, tamamen siz tatilseverlerin işlerini kolaylaştırmaya ve tatilini garanti almaya yöneliktir.

Erken rezervasyon ne zaman yapılmalıdır?
Erken rezervasyon dönemi için kesin bir tarih olmamakla birlikte, sezon açılmadan kış döneminde başlamaktadır. Rezervasyonunuzu en uygun fiyata yapmak için, tatil.com’un erken rezervasyon kampanyalarını takip etmelisiniz. İndirim oranları ve tarihler belli oldukça, internet sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden gerekli duyuruları yapmaktayız. Ayrıca, rezervasyonunuzu kampanya başladıktan sonra ne kadar erken yaparsanız, tatilinizi o kadar uygun fiyata satın alırsınız ve %50’ye varan indirim fırsatını yakalamış olursunuz.

Erken rezervasyon fırsatları ne zaman bitiyor?
Erken Rezervasyon kampanyası ilk etapta %50 indirim’e varan indirim oranı ile başlar ve kampanya için belirlenen süreye kadar bu indirim oranında devam eder. Sonrasında ise indirim oranı azalarak devam eder. Yeni belirlenen her indirim oranının bir son günü vardır. O tarihten itibaren indirim oranı bir miktar daha azaltılır ve yaz sezonuna girmeden kampanya son bulur.

Tatil.com erken rezervasyonda bana hangi avantajları sunuyor?
Yaz tatiliniz için erken rezervasyon döneminde rezervasyon yaptırarak istediğiniz oda tipinde %50’ye varan indirimden yararlanabilir, peşin fiyatına 9 taksit kolaylığı ile uygun fiyatlara istediğiniz tarihlerde yer ayırtabilirsiniz. Sompo Japan İptal güvencesi imkanıyla da herhangi bir sebepten dolayı rezervasyonunuzu iptal etmek istediğinizde 72 saat öncesine kadar Tatil.com’u arayarak ücret kesintisi olmadan rezervasyon iptali gerçekleştirebilirsiniz.

Sompo Japan iptal güvence paketi bana hangi ayrıcalıkları sağlıyor?
Yaz tatiliniz için aylar öncesinden erken rezervasyon yaptırdığınızda “Ya bir aksilik olursa ve gidemezsem” ya da “Tarih değişikliği yapmam gerekirse ne olacak?” gibi endişeler yaşayabilirsiniz. Fakat Tatil.com size gönül rahatlığıyla rezervasyon yaptırmanız için seçenekler sunuyor. Sompo Japan İptal güvence paketi alan misafirler giriş gününe 72 saat kala ön koşulsuz ve kesintisiz olarak otel rezervasyonlarını iptal etme hakkına sahip olurlar.

Yaptırdığım erken rezervasyonun tarihini değiştirebilir miyim?
Erken rezervasyon işleminizi yaptırdığınız satış ofisimizi ya da müşteri hizmetlerimizi arayarak tarih değişikliği yapmak istediğinizi belirttiğiniz takdirde, oteldeki müsaitlik durumu doğrultusunda işleminiz kolaylıkla gerçekleştirilecektir.

Erken rezervasyon tatil fiyatları hangi şehirlerde ve otellerde geçerlidir?
Erken rezervasyon Ege ve Akdeniz bölgelerinde yaz sezonu erken rezervasyon kampanyasına dahil olan bütün otel ve tesislerde ve Kıbrıs erken rezervasyon otellerinde geçerlidir. Tatil.com en iyi fiyat garantisiyle sizlere ekonomik ve kaliteli oteller sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.