2018 erken rezervasyon

2018 Erken Rezervasyon Fırsatları

Seyahat Rehberi

2018 erken rezervasyon

Etstur, her yıl onlarca farklı otele yönelik, %50’ye varan Erken Rezervasyon indirimi sunuyor. Oldukça cazip indirimlerle devam eden Erken Rezervasyon kampanyası, hesaplı tatil için uygulanan en iyi yöntem olarak biliniyor. Üstelik bu dönem içerisinde uygulanan Erken Rezervasyon Sigortası ile de tatilcilere konaklamalarına 72 saat öncesine kadar tatilini iptal etme güvencesi sağlanıyor.

Erken Rezervasyon Otelleri; Antalya, Alanya, Bodrum, Çeşme gibi Türkiye’nin en popüler yazlık yerlerindeki tatil köylerinden ve otellerden oluşuyor.

Erken Rezervasyon Nedir?

Erken rezervasyon, yaz sezonu başlamadan birkaç ay önce avantajlı fiyatlar ve ödeme seçenekleri ile yaz tatilini erkenden satın alma anlamına geliyor. Yaz sezonu başlamadan birkaç ay önce alınan yaz tatillerinde oldukça cazip fiyat kampanyaları uygulanıyor. Bu şekilde yazın yapacağınız yurt içi tatili için o dönemde ödemeniz gereken tutardan çok daha az ödeyerek dilediğiniz gibi bir tatil yapabilirsiniz. *

*Erken Rezervasyon kampanyası; 1 Nisan – 31 Ekim 2018 tarihleri arasında, sayfada yer alan tesislerde yapılacak konaklamalar için geçerlidir.

Erken Rezervasyon Ne Zaman Başlıyor?

Erken Rezervasyon dönemi her yıl kasım-aralık aylarında başlayıp, yaz sezonunun başına kadar devam ediyor. Beş döneme ayrılan Erken Rezervasyon sürecinde en yüksek indirim oranı ile başlayan birinci dönemi takip eden dönemlerde indirim oranı kademeli olarak azalıyor.

Erken Rezervasyon Ne Zaman Yapılmalı?

Yaz tatilinizi uygun fiyatlarla yaptırmak istiyorsanız, yaz sezonundan birkaç ay önce başlayan ilk erken rezervasyon dönemini kaçırmayın. %50’ye varan indirimlerden yararlanmak ve Ege ve Akdeniz’de bulunan en iyi otellerde yerler tükenmeden yerinizi ayırtmak için bu dönemdeki fırsatları ve taksitli ödeme seçeneklerini takip etmeyi unutmayın.

Fırsatlardan en etkin şekilde yararlanabilmeniz için Erken Rezervasyon süreci farklı dönemlerde gerçekleştiriliyor. Misafirlerimize birinci erken rezervasyon döneminde en yüksek indirim oranı sunulurken, ilerleyen aşamalarda, yaz sezonuna yaklaştıkça bu oran azalarak uygulanıyor. Böylece tatilini en erken planlayan misafirler en fazla indirimden yararlanıyor.

Erken Rezervasyonun Avantajları Nelerdir?

Erken rezervasyon cazip indirim oranlarının yanı sıra uzun vadede ödeme imkanıyla size pek çok avantaj sunuyor. Bu yıl yaz tatilinizi Bodrum otellerinde, Fethiye otellerinde, Marmaris otellerinde, Side otellerinde, Kuşadası otellerinde, Çeşme otellerinde ya da Belek otellerinde geçirmek istiyor, ancak bu tatile nasıl bütçe ayıracağınızı bilmiyorsanız, Etstur’un erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Etstur’un erken rezervasyon otellerine göz atarak tatil köylerinden butik otellere kadar uzanan geniş bir tesis seçkisi arasından %50’ye varan indirimler ve uygun fiyatlarla yerinizi ayırtabilirsiniz.

Erken Rezervasyonda İptal Mümkün mü?

Erken rezervasyon yaptıranları en çok düşündüren konulardan biri de rezervasyon iptalinde karşılaşılabilecek sorunlar oluyor. Ancak Etstur’un koşulsuz iptal hakkı tanıyan Erken Rezervasyon İptal Sigortası ile sizi sorunsuz bir tatil bekliyor. Erken Rezervasyon Sigortası yaptırdığınız takdirde, tatil gününüze 72 saat kala rezervasyonunuzu gönül rahatlığıyla iptal edebilirsiniz.

Rezervasyon İptal Sigortası

Etstur’un Erken Rezervasyon Dönemi için sunduğu avantajlı bir uygulama olan Erken Rezervasyon Sigortası ile geçmiş yıllarda olduğu gibi misafirlere, her koşulda rezervasyonlarını cezasız iptal hakkı sunuluyor. Bu uygulama ile tatil sezonunda gerçekleşecek tatilleriniz için, konaklama başlangıcından 72 saat öncesine kadar rezervasyonlarınızı iptal etme fırsatına sahip oluyorsunuz. Siz de 1000 TL’ye kadar olan rezervasyonlar için 10 TL, 1000 TL üzerindeki rezervasyonlar için ise toplam konaklama bedelinin %1’i karşılığında bu sigortadan yararlanabilirsiniz. **

** Rezervasyon İptal Sigortası Özel Şartları:

1-Rezervasyon İptal Sigortası yaptıran misafirler giriş gününe 72 saat kala ön koşulsuz ve kesintisiz olarak otel rezervasyonlarını iptal etme hakkına sahip olurlar.

2-Rezervasyon anında sigorta almaya karar vermemiş olan misafirler giriş gününe minimum 30 gün kala ekleme yapabilirler, bu sürenin altında sigorta ilavesi yapılamaz.

3-Sigorta iptal edilemez, prim iadesi yapılamaz.

4-Sigorta ücreti konaklama bedeli 1.000 TL’ye kadar olan rezervasyonlar için sabit 10 TL, konaklama bedeli 1.000 TL üzerinde olan rezervasyonlarda ise toplam rezervasyon bedelinin % 1’i olarak belirlenmiştir.

Sigorta Kapsamı Dışındaki Durumlar: Harp veya harp mahiyetindeki harekat, ihtilal, isyan, ayaklanma veya bunlardan doğan iç kargaşalıklar; terör; salgın hastalıklar; deprem, sel, yanardağ püskürmesi ve yer kayması; doğal afetler vb gibi.

Rezervasyon İptal Sigortası, Mapfre Genel Sigorta ve Mapfre Genel Yaşam tarafından Ürün Sorumluluk ve Ferdi Kaza Sigortası kapsamında sağlanmıştır. Erken rezervasyon iptali ile ilgili teminatlar Mapfre Genel Yaşam Sigorta tarafından karşılanmaktadır.

https://www.etstur.com/Erken-Rezervasyon-Otelleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.